Hirdetés

Wonder Woman 2 - Patty Jenkins és Gal Gadot nem lesz az akadálya

|

Hivatalos bejelentés még nincsen, de ahogy a dolgok állnak, valószínűleg nem fog sokat késlekedni az sem.

Hirdetés

Szinte nem is kérdés, hogy a Wonder Woman kritikai és közönségsikere nyomán előbb-utóbb el fog készülni a folytatás is. A kérdés inkább a mikor, hiszen a Warner több vasat is a tűzben tart már, szólófilmre vár Aquaman, Flash, Nightwing és Batgirl is. Ugyanakkor nyilván megjelenik a közönség részéről az igény, hogy mielőbb viszontláthassák az amazon hercegnőt.

Hirdetés

Szerencsére, ami a rendezőt és a főszereplőt illeti, nagyon nem kell keresgélni vagy aggodalmaskodni. Patty Jenkins és Gal Gadot is elárulta, hogy mind a ketten leszerződtek már a Wonder Woman 2-re, sőt, ha minden igaz Chris Pine is több filmre írt alá. Ez persze nem túl meglepő, hiszen a stúdiók már jó előre igyekeznek bebiztosítani magukat, amikor új szerződést kötnek, hogy siker esetén gyorsítani tudják a dolgokat - na és persze kevesebbet kelljen alkudozni. 

Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy Patty Jenkins feltétlenül visszatér. Miközben rendkívül lelkes nyilatkozatokat ad, miszerint teli van ötlettel és bármikor készen áll az általa is rajongott karakter világába újra alámerülni, sajnos néha adódnak kreatív különbségek az alkotók és a stúdió között. Erre láttunk példát a Deadpool esetében is; Tim Miller szerződésben kötelezett még egy filmet elkészíteni a Foxnak, logikusan feltételezte mindenki, hogy az a Deadpool 2 lesz. Ez sajnos nem így alakult, ettől függetlenül tartozik még egy melóval. Reméljük, hogy a Warner bölcsebb lesz és nem fog keresztbe tenni a rendezőnőnek, aki úgy tűnik már ezzel a darabbal is viszonylag szabad kezet kapott. 

Charles Roven producer elmondta, hogy sem hivatalos bejelentés, sem forgatókönyv nincs még, de a rendező már pedzegeti, hogy a modern korban tudná elképzelni a folytatást. Több, mint valószínű, hogy a stúdió Joss Whedon Batgirljének fog előbb zöld utat adni, miközben az sem biztos, hogy Jenkins azonnal ráérne a folytatásra. Tervei között szerepel ugyanis egy, a férje, Sam Sheridan által írt sorozat elkészítése, méghozzá Chris Pine-nal, amennyiben sikerül leszerződtetni a színészt.

Addig is, amíg a Warner és a többi érintett kilogisztikázza, hogy kinek a forgatókönyvéből és mikor érnek rá leforgatni a Wonder Woman 2-t, az Igazság Ligájában már idén novemberben újratalálkozhatunk Dianával, ahogy osztja a szeretetet az emberiség védelmében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.