Hirdetés

Befutottak az első képek a Wonder Womanből

|

Habár a Warner Bros. a Wonder Womannel is jelen lesz a nemzetközi Comic-Conon, most kaptunk némi nagyszerű ízelítőt a moziból.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly évről évre számtalan ínyencséggel árasztja el a rajongókat a San Diego-i Comic-Con közeledtével, aminek mi mindig nagyon örülünk. A napokban a Warner Bros. bejelentette, hogy milyen filmekkel lesz jelen a rendezvényen és mikor, amit ide kattintva futhattok át, közöttük pedig olyan húzónevek is szerepelnek, mint a szóban forgó Wonder Woman mozi, az augusztusban érkező Suicide Squad - Öngyilkos osztag, avagy a Legendás állatok és megfigyelésük. Előbbiről olvashattok néhány friss információt a folytatásban. 

Hirdetés
 

Az igencsak megosztó Batman Superman ellenben már megtette a vad amazon első debütálását a DC Bővített Univerzumában, a filmnek pedig nem kevesen őt tartják a legjobb pontjának - nem is véletlenül. A jövő nyáron érkező Wonder Woman Gal Gadot főszereplésével Diana hercegnő eredettörténetét dolgozza fel, hogy hogyan vált azzá, akivel Batman és Superman oldalán megismerkedhettünk. A színésznő az Entertainment Weeklynek a rendezőnővel ápolt lenyűgöző kapcsolatáról beszélt: 

Azt hiszem, ez fontos. Ez egy történet egy lányról, aki nővé válik. Szerintem csak az képes elmondani ezt a történetet helyes módon, aki már átesett ezen. Egész életemben férfi rendezőkkel dolgoztam, amit igazán élveztem. Szerencsés vagyok, hogy már dolgozhattam férfiakkal, akik tisztelik a nőket. De a munka egy nővel teljesen más élmény. Olyan, mintha más lenne a kommunikáció. Beszélgetünk érzelmekről. Patty Jenkins-szel [rendező] most már a szemünkkel kommunikálunk. Nem kell mondania semmit. Ha valami fáj, átérzi a fájdalmam. Teljesen különböző kapcsolat, amit vele ápolok. Ő ragyogó, élénk, szenvedélyes és erős. Pontosan tudja, mi kell Wonder Womannek. Hosszú ideig nem tudták az emberek, hogyan közelítsék meg a történetet. Amikor Patty és én beszélgettünk a karakterről, rájöttünk, hogy Diana még egy átlagos nő, nagyon magas értékekkel, de még mindig nő. Lehet érzékeny. Okos és független és érzelmes. Lehet összezavarodott. Ő is elvesztheti a bizalmát. Ő is bízhat. Mindent megtehet. Emberi szíve van.

Mielőtt Wonder Woman lett, ő volt Diana, az amazonok hercegnője, akit egy legyőzhetetlen harcosnak képeztek. Egy félreeső szigetparadicsomban nőtt fel, amikor egy amerikai pilóta ér földet a partjaikon, és beszámol a külvilágban tomboló hatalmas konfliktusról, Diana azzal a meggyőződéssel hagyja el otthonát, hogy képes megállítani a fenyegetést. Egy férfi oldalán harcolva a háborúban, hogy minden háborút megfékezzen, Diana felfedezi a valódi képességeit... és az igazi sorsát. (szinopszis: DC Comics Magyarország) Gal Gadotot arról kérdezték, hogy milyen nagy felelősség ez a szerep: 

Nagy felelősség. Tudtuk, hogy egy olyan történetet akarunk elmesélni, ami inspirálja az embereket: nőket, férfiakat, fiúkat és lányokat. És nem akartunk megmutatni egy általános történetet, ahogy egy szuperhősből felnőtt válik. Azt szerettük volna, hogy teljes legyen. Ez az első alkalom, hogy elmondjuk ezt a történetet, és úgy érzem, mint olyan sok fiú, rengeteg nagyszerű példakép közül választhatunk. Ott van Superman, Batman és Pókember, és a lista egyre csak nő és nő... Ők erősek, mindenhatóak, pozitívak, aktívak és proaktívak. Ami a lányokat illeti... volt egy beszélgetésem a lányommal, Almával, és mondott valamit arról, ahogy a herceg meglátta Csipkerózsikát, és azt mondta, hogy bátor és erős. Megkérdeztem, hogy mi van a hercegnővel, mire azt felelte, ő gyenge. 'Mit gondolsz róla?' kérdeztem. És a lányom, aki négy éves, ezt mondta: 'Nem kellene gyengének lennie.' Megkérdeztem tőle, mit gondol, miért gyenge? Azt felelte, hogy az egész filmen át alszik, majd jön a herceg, megcsókolja és megmenti. De Csipkerózsika nem csinált semmit. Úgy érzem, megvan a lehetőségünk, hogy Wonder Womant egy nagy példaképnek állítsuk be a lányok számára. Ő erős, aktív, együtt érző, szerető, pozitív nő, és hiszem, hogy ez nagyon fontos. Épp ideje, hogy valaki megtegye ezt, és nagyon nagy kiváltságnak és megtiszteltetésnek érzem, amiért én lehetek az.

A forgatás májusban ért véget, a mozifilm pedig 2017. június 2-án debütál az amerikai mozikban Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiope tábornok), Connie Nielson (Hippolyta királynő), Lucy Davis (Etta Candy) és Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, valamint Elena Anaya főszereplésével. Nézzetek vissza hozzánk jövő hétvégén, amikor igyekszünk beszámolni minden fontos újdonságról a Comic-Conról; addig is csodáljátok meg a film első fotóit:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.