Hirdetés

Meglepően kis fizetséget kapott Gal Gadot a Wonder Womanért

|

Ez már nem olyan csodás, mint a film.

Hirdetés

Bemutatása óta a Wonder Woman sorra dönti a rekordokat, beleértve az 500 millió dolláros világszintű bevételt, amit a harmadik hétvégéjére ért el. Azonban annak ellenére, hogy számos várakozást felülmúlva ez a DC Bővített Univerzum eddigi legsikeresebb filmje majdnem minden tekintetben, maga Gal Gadot, vagyis a címszereplőt alakító színésznő bankkártyája nem feltétlen ezt tükrözi. 

Hirdetés

2014-ben, amikor Gadot aláírta a Warner Bros.-nál a három filmre szóló szerződést, egy biztos forrásból kiderült, miszerint 300.000 dollárt fog keresni minden egyes produkcióval - köztük ugye a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalával, a szóló Wonder Womannel és az ősszel érkező Igazság Ligájával. A színészek gyakran kapnak némi bónuszt, ha a filmjük megugrik egy-egy box office mérföldkövet, szóval végül minden bizonnyal Gadot-nak sem lehet oka panaszra, de más hollywoodi fizetések mellett ez így is meglepően alacsonynak bizonyul.

Ez a szám egyébként nem teljesen szokatlan a szuperhősfilmek esetében, Chris Evans például szintén 300.000 dollárt kapott az első Amerika Kapitányért, míg a Deadline 2013-as jelentése szerint a Bosszúállók néhány szereplője mindössze 200.000 dollárt keresett a többfilmes szerződésük miatt. Gadot helyzete azért érdekes, mert a Forbes információi alapján Henry Cavill (Superman) 14 millió(!) dollárt kapott Az acélemberért, beleértve a bónuszokat is.

Cavill és Gadot egyaránt apró szerepekben tűntek fel a DC filmes pályafutásuk előtt, sőt, utóbbit talán még nagyobb névnek is gondolhatta volna az ember a casting idején a Halálos iramban-filmekben játszott visszatérő szerepének köszönhetően. Két, akkoriban roppant hasonló kaliberű színész ekkora fizetésbeli különbségére nehéz bármiféle magyarázatot találni.

Nem lepődnénk meg, ha történne némi módosítás Csodanő szerződésén az ekkora sikernek bizonyuló mozija után (már ha idáig nem történt), hiszen sok helyen már a folytatást is tényként kezelik, Patty Jenkins rendező pedig szintén abszolút hajlandó visszatérni a direktori székbe. Ti szeretnétek látni a Wonder Woman 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.