Hirdetés

Wonder Woman - miért nem nem lesz stáblista utáni jelenet?

|

Charles Roven producer adott a kérdésre rendkívül pragmatikus választ.

Hirdetés

A Marvel filmek univerzum-építésén szocializálódva a közönség számára mára már elvárássá vált, hogy a stáblista után kapjunk valamiféle előreutalást a következő filmre vagy bármit, ami összeköti a látottakat a világ többi karakterével, eseményeivel. De miért is kötelezné ez bármire a DC-t, aki eddig csak az Öngyilkos osztag végén használta ezt az eszközt. 

A Cinema Blend rákérdezett a Wonder Woman kapcsán Charles Roven producernél, hogy hogyan is állnak a kérdéshez, aki megerősítette, hogy bár az amazon kalandjai után nem számíthatunk stáblista utáni jelenetre, azért ez nem egy általános irányelv:

Nem fogom azt mondani, hogy soha nem lesz... Volt egy az Öngyilkos osztagban is. De nem hiszem, hogy úgy kéne éreznünk, hogy kötelességünk valamit csinálnunk, csak mert a múltban nem tettük. 

Tehát magyarán szólva, semmi sincs kőbe vésve. A június 1-én mozikba kerülő Wonder Woman esetében a bónusz elmarad, a további filmeknél pedig majd a helyzet hozza. Személy szerint nekem tetszett a Batman v Superman azon megoldása is, amely a történetbe integrálva utal előre, de tény, hogy egy ilyesfajta módszer összezavarhat néhányakat. Nektek mi a véleményetek? Van élet a stáblistán túl is vagy ez most már "jár" nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.