Hirdetés

Patty Jenkins egy trilógiát álmodott meg Wonder Woman számára

|

A rendezőnek már megvannak tervei a lezárásra.

Hirdetés

Ugyan a rajongóknak az eredetileg idén novemberre kitűzött premierdátum helyett végül egészen jövő júniusig kell várnia az amazon hercegnő második önálló kalandjára, a filmet rendező Patty Jenkins már a harmadik Wonder Woman kapcsán is tele van elképzelésekkel, amiről egy friss interjúban beszélt. 

Hirdetés

"Meglehetősen tiszta képem van a Wonder Woman 3-ról. Akár én rendezem, akár nem, látom magam előtt, hogyan kellene zárulnia Diana történetének. Szenvedélyesen vágyom erre."

A DC Moziverzum jövőjéről egyelőre nagyon keveset tudunk, habár az Aquaman kirobbanó sikerével az nyilvánvalóvá vált a Warner Bros. vezetői számára, hogy a minden mindennel összekapcsolódó univerzum helyett különálló, a saját lábán is megálló alkotásokban érdemes elsősorban gondolkodni. Tekintve, hogy a Wonder Woman első része rendkívül pozitív fogadtatásban részesült mind kritikai, mind anyagi szempontból, jó eséllyel a folytatásra is sok mindenki kíváncsi lesz.

Nyilatkozata alapján Jenkins egyértelműen a harmadik Wonder Womant tervezi egyfajta lezárásnak, amivel újabb DC-trilógia születne Christopher Nolan A sötét lovag-filmjei után. Sok függ persze a 2020 nyarán érkező Wonder Woman 1984-től, de remélhetőleg nincs okunk aggodalomra, és megvalósulhat a rendezőnő terve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.