Hirdetés

Woody Harrelson alaposan helybenhagyott egy rátámadó lesifotóst

|

Ne packázz Woody Harrelsonnal, mert megjárod.

Hirdetés

Gyakran megesik, hogy a hollywoodi sztárokra vadászó paparazzik olykor már a színészek magánszférájába is bemerészkednek egy-egy igazán jól sikerült fotó reményében. A merész fotósok azzal azonban nem mindig számolnak, hogy az ilyen próbálkozások nagyon könnyen rosszul végződhetnek, pláne ha egy olyan emberrel kezdenek ki, mint Woody Harrelson. 

Hirdetés

A minap ugyanis a Washingtonban található Watergate Hotelben történt egy kisebb incidens, mikor egy szemtelen paparazzo Harrelsonról és a kislányáról készített fotókat, mire a színész először udvariasan megkérte, hogy legyen szíves törölje őket. A jól láthatóan kissé ittas férfi ekkor azonban mindenféle előjel nélkül rátámadt Harrelsonra, majd megkísérelte megragadni a nyakát. Szerencsére a történet jó véget ért, hiszen Harrelson egy jól irányzott ütéssel behúzott a támadójának, akivel szemben a Washingtoni rendőrség eljárást kezdeményezett.

Mivel önvédelemről beszélünk, így természetesen Harrelsonnal szemben nem indult rendőri intézkedés. Ha pedig van tanulság, akkor az nem más, minthogy jobb, ha sosem haragítod magadra Woody Harrelsont, elvégre sosem tudhatod, hogy legközelebb nem harapja-e le a fejedet. A színész legújabb filmje, a Venom 2. - Vérontó október 14-től látható a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.