Hirdetés

Már dolgoznak X-23 saját filmjén

|

Méltó utód veheti át Hugh Jackmantől a stafétát. Készül a Logan spin-offja.

Hirdetés

Az idén év elején bemutatott Logan méltó lezárásnak bizonyult Hugh Jackman számára, aki már az évszázad eleje óta alakította a regeneratív mutáns, Rozsomák szerepét. James Mangold filmje nem csupán a búcsúzásban remekelt, hanem ügyesen utat hagyott a jövő számára azzal, hogy bemutatta a közönségnek Laura karakterét, akit Dafne Keen alakítása varázsolt igazán szerethetővé.

Hirdetés

X-23 életrekeltése valójában olyannyira jól sikerült, hogy már eddig is sokan reménykedtek benne, hogy látjuk még kivillanni a dupla karmokat. Szerencsére erre minden esély megvan, ugyanis most Mangold egy interjúban elárulta, hogy már dolgoznak a spin-off forgatókönyvén. Habár ez önmagában még nem jelenti azt, hogy zöld utat fog kapni a film, de a rendező a Wonder Woman fényében bizakodik abban, hogy lesz igény a női főszereplős szuperhősfilmre.

"Bármi lehetséges. Az az érdekes ebben az univerzumban, hogy minél inkább kibővült, annál több teret adott az olyan lehetőségek számára, mint X-23 bővebb megismerése. Olyasmi ez, amiről már régóta bészélgetünk, szóval ez is egy lehetőség."

A Logan telitalálat volt a rajongóknál és a kritikusok is komázták, sőt akár az Oscar-on is megcsillanhat, tehát mindenképpen van igény hasonló filmekre ebben a stílusban. A közeljövőben valószínűleg nem számíthatunk X-23 spin-offjára mivel a Foxnál már így is négy Marvel film van beütemezve. Ezekből jövőre három alkotás is mozikba kerül, köztük a New Mutants, a Deadpool 2 és az X-Men: Dark Phoenix. 2019-re egyelőre csak a Gambitet tűzte ki a stúdió, így abban az évben akár még hozzácsaphatják X-23 szólómoziját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.