Hirdetés

Megtalálta rendezőjét az X-Force

|

És szerencsére egy igazi, keményvonalas geekről van szó.

Hirdetés

Az utóbbi időben jobbára a DC, a Marvel, vagy a Star Wars univerzumától hangos a sajtó (már ha franchise-okról van szó) és az X-Men szériáról kevesebb szó esik, pedig ott is épülget az univerzum, csak sokszor belezavarodunk az idősíkokba ("McAvoy vagy Stewart?") és az ebből is eredő kavarcokba. Most viszont az X-Force mozi körüli hercehurcára került végre pont.

Hirdetés

Annyit persze eddig is tudtunk, hogy a mutáns univerzum szuperhősválogatottjának élén Deadpool (Ryan Reynolds) és Kábel (Josh Brolin) fog állni, viszont azt nem, hogy ki ragadja magához a rendezői gyeplőt. A Deadline értesülései szerint ez a szerencsés nem más, mint a Jos Whedonnal a Ház az erdő mélyént összehozó Drew Goddard.

Goddard igazi geeknek számít, és Whedonhoz hasonlóan pechesnek. Eredetileg nem csak ő írta, hanem rendezte is volna A mentőexpedíciót, azonban a Sony akkori kavarásai közepette elment, hogy megrendezhesse két A csodálatos Pókember mozi közé beékelt Sinister Six filmet, amelyből végül a hosszas előkészületek ellenére, valamint a Marvellel való kiegyezés okán nem lett semmi. Legalább vigasztalódhatott a Netflixnél a Daredevil első évadával... egy rövid ideig. Ugyanis kreatív nézeteltérésekre hivatkozva az első, általa írt és rendezett rész után el is váltak útjaik egymástól.

Viszont ahogy azt a fenti (elkészült) produktumok is bizonyítják, nagyon érti ezt a világot. Azonban a forgatókönyv megírását eddig Joe Carnahan (Füstölgő Ászok, Fehér Pokol) látta el, és sokan már biztosra is vették, hogy a rendezői szék is az övé, különösen azután, hogy otthagyta a Bad Boys 3-at. Mindenesetre Goddard eddig is a gyártó 20th Century Fox egyik kiszemeltje volt, hiszen náluk van készül az író-rendező új munkája, a Bad Times at the El Royale, Jeff Bridgesszel és Chris Hemsworth-szel a főszerepben.

Annyit pedig már korábban is megerősített a széria felett bábáskodó producer, Simon Kinberg, aki jelenleg az X-Men: Dark Phoenix-et rendezi, hogy az X-Force már csak Deadpool és Kábel miatt is kőkeményen korhatáros lesz és ennek a stúdió semmilyen akadályát nem látta. Plusz a Logan és a Deadpool alapján tegyük hozzá, hogy jól is áll a szériának a durvulás, aminek jelei már a fősodorbeli X-Men: Apokalipszisben is felütötték a fejüket.

Miután nem rég a stúdió nem rég 6 X-Men filmnek foglalta le a premierjét 2021-ig bezárólag lehet tippelni, hogy melyik takarja az X-Force-t, de mi 2019 június 7.-ét, vagy november 22.-ét tippelnénk. A produceri székben pedig Kinberg és a szintén szériáért felelős Lauren Shuler-Donner mellett Ryan Reynolds is helyet foglal, tehát a szókimondó humornak sem leszünk híján, az egyszer biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.