Hirdetés

6 cím nélküli Marvel film dátumát foglalta le a Fox

|

Ezzel együtt egy közkedvelt karakter visszatérése is megerősítést nyert.

Hirdetés

Épp az imént lamentáltunk azon, hogy már az is univerzumépítésen gondolkodik, akinek nem kéne, miközben a Fox sem teketóriázik és szépen bejelentett 6 (ismétlem HAT!!!) egyelőre cím nélküli Marvel filmet 2021-ig. Ne nagyon számoljunk azzal, hogy a közeljövőben a Marvel Filmes Univerzumában felbukkannának a mutánsok.

Hirdetés

Igazából ebben semmi meglepő sincs, mivel a stúdió tavaly ugyanezt csinálta 2018-ig bezárólag és jövőre 3 mutáns mozi is érkezik, ezek közül az egyik lesz a New Mutants, a Deadpool 2, végül pedig az X-Men: Dark Phoenix, amelyek címei is csak később nyertek megerősítést. A dátumok pedig a következők:

- 2019 június 7

- 2019 november 22

- 2020 március 13

- 2020 június 26

- 2020 október 2

- 2021 március 5

Ezek közül gyakorlatilag hármat azonnal kipipálhatunk: annyi már most bizonyos, hogy Deadpool marhulása (minimum) trilógiává fog bővülni, valamint hogy a Josh Brolin alakította Kábellel az X-Force-ban egyesítik erejüket, amit ha minden igaz Joe Carnahan (Füstölgő Ászok, Fehér pokol, A szupercsapat) dirigálhat majd, ha már ő is írja a forgatókönyvet és otthagyta a folyamatosan tolódó Bad Boys 3-at, és az utóbbi időben a "fősodorbeli" X-Men filmek is ráálltak a 2 éves különbségre, így vagy a 2020 október 2, vagy a 2021 március 5 a Dark Phoenix folytatását jelölheti, de akár az ismét feltámasztani próbált Fantasztikus Négyest is.

Ha pedig már a Dark Phoenixnél tartunk: az Apokalipszis majd minden szereplője eddig is megerősítést nyert, kivéve egy valakit, méghozzá az Evan Peters alakította közönség kedvenc Higanyszálat. Most már ő is garantáltan visszatér a korábbi részek felett producerként és íróként tevékenykedő Simon Kinberg rendezésében, azonban Lamar Johnson (Korlátok nélkül) is megerősítést nyert egy meg nem nevezett szerepre és már majdhogynem biztosra lehet venni, hogy Jessica Chastain alakítja majd a film ellenlábasát, Lilandra császárnőt. Ezzel továbbra is illusztris szereplőgárdát tudhat magáénak a film, amelyben visszatér James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Sophie Turner, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, valamint most már Evan Peters is. A bemutató 2018 november 2.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.