Hirdetés

Hans Zimmer szerzi az X-Men: Dark Phoenix zenéjét

|

Ezek szerint mégsem volt akkora az a hátraarc a szuperhősfilmeknek.

Hirdetés

Hans Zimmer úgy néz ki képtelen volt állni a szavát és mégis visszatér a szuperhősök világába. Még 2016-ban, a Batman Superman ellen premierje környékén jelentette be, hogy nem kíván több szuperhősfilmhez zenét komponálni. Hogy emögött a DC és a Warner filmjei mögött meglévő káosz állt, vagy az, hogy Christopher Nolan-trilógiája után alapvetően nem füllött a foga ehhez a világhoz, kérdéses. Mindenesetre most már Batman, Superman ( (Wonder Woman) és Pókember után újabb szuperhőst, pontosabban szuperhősöket pipálhat ki a listáján, ezzel pedig lassan beéri a veterán Danny Elfmant.

Hirdetés

Ugyanis Zimmer (és még ki tudja hányan) szerzi az X-Men: Dark Phoenix zenéjét, ami részben azt sejteti, hogy egy igen epikus mutáns kalandnak nézünk elébe, már ha ez a PhoenixSaga miatt nem lett volna eddig is világos. A hírt a Higanyszálat alakító Evan Peters erősítette meg a Sundance Filmfesztiválon, Josh Horowitz podcastjében, ahol a rendező Simon Kinberget sem bírta dícsérni, eközben szólta el magát. 

Simon rendkívül felkészült volt és profi. Teljesen más energia uralta a forgatást, minden óraműpontossággal működött. Zökkenőmentesen ment az egész... Szerintem a film elképesztő lesz. Hans Zimmer szerzi a zenét, habár nem tudom, hogy erről szabad-e beszélnem. Simon elképesztő emberekkel vette körül magát és mindenkinél jobban ismeri ezt a világot. Jó volt látni, elképesztően boldog volt és a lételeme ez a világ, és képes arra, hogy mindenkit az elképzeléseinek megfelelő irányba tereljen. Nagyon elégedett voltam vele, és szerintem a film nagyszerű lesz.

Hogy a fenti dicshimnusz mennyire szól a kétkedőknek, hogy az eddig íróként és producerként a széria felett bábáskodó Kinberg állja a sarat és mennyire annak, hogy a korábbi részek rendezőjével, Bryan Singerrel nem volt könnyű együtt dolgozni (utóbbit nem rég Jennifer Lawrence egy nyilatkozata is alátámasztotta), az kérdéses. Mint ahogy az is, hogy Zimmer miért is gondolta meg magát, avagy komoly volt valaha is az elhatározás, hogy a zsánernek hátat fordít. Mindenesetre több korábbi tanítványa is szerzett már a franchise-hoz, mint John Powell (Az ellenállás vége), Harry Gregson-Williams (X-Men Kezdetek: Farkas), vagy Henry Jackman (Az elsők), így kíváncsian várjuk, hogy a Mester mivel is rukkol majd elő. A film bemutatója november 2-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.