Hirdetés

Két szerep is megerősítést nyert az X-Men: New Mutantsben

|

Hivatalos, hogy kit alakít a két ifjú színésztehetség.

Hirdetés

Mivel most indul az új X-Men mozi, a New Mutants forgatása, így pár eddig nem, avagy félhivatalos információ is megerősítést nyer. Például az, hogy a Trónok harca Aria-ja, Maisie Williams, valamint A boszorkányból és a Széttörvéből ismerős Anya Taylor-Joy kiket is alakítanak.

Hirdetés

Még tavaly márciusban pattant ki, mostantól pedig hivatalos, hogy Williams alakítja a skót származású, félig ember, félig farkas hibrid Wolfsbane, akinek erőszakos ösztönei és vallási neveltetése olykor komoly harcokat eredményeznek benne, amely belső konfliktus alapból a széria egyik sarokköve. A tehetséges színésznő pedig vélhetően ügyesen megoldja majd a feladatát.

Taylor-Joy eddigi legnagyobb szabású munkája lesz a New Mutants, és ebben rá hárul a feladat, hogy eljátssza Magik-ot - civil nevén Ilyana Nikolievna Rasputint - aki a képregényekben Kolosszus kisebbik húga. Az ő képessége a teleportáció, méghozzá a Limbo elnevezésű dimenzión képes saját magát, vagy másokat egyik helyről a másikra transzportálni. Habár már láttuk Azazelt és Árnyékot teleportálni rengetegszer - utóbbi rögtön a széria egyik legjobb akciójelenetét eredményezte - kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudnak még ebből kihozni a készítők.

A young adult mutánskalandot a Csillagainkban a hibával már bizonyító Josh Boone dirigálja, és feltűnik még Nat Wolfe (Papírvárosok, Death Note) is, ahogy visszatér Charles Xavier szerepében James McAvoy is, vagyis egy retro hangvételű mozinak nézünk elébe. A bemutató 2018 április 13.-án lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.