Hirdetés

Ez lehet a következő X-Men film hivatalos címe

|

Érdekes információkra derült fény, amiknek ha hihetünk, már tudjuk a következő X-Men címét, történetét és a forgatás lehetséges kezdetét.

Hirdetés

A tavaly májusban debütált X-Men: Apokalipszis óta a rajongók teljes sötétségben tapogatóznak a 20th Century FOX jövőbeli terveit illetően. Számos spin-off előkészülete zajlik gőzerővel, mint az Új Mutánsok, az X-Force vagy a Gambit, hamarosan érkezik a Logan és nyártól forog a Deadpool 2, de gyakorlatilag semmi konkrétumot nem tudunk a központi szériáról. Az egyik állandó híresztelés szerint a stúdió újra kívánja feldolgozni a Sötét Főnix történetet, ami egy kicsit mellément az eredeti trilógia utolsó felvonásában. Bár ezt még mindig nem erősítették meg, friss forgatási adatok alapján elkezdhetünk számítani valamire.

Hirdetés

A Főnix halála történet nagyrészt már elmesélésre került a 2003-as X-Men 2. és a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége című adaptációkban, azonban az új trilógia egyik darabja, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai ezt teljes egészében eltörölte; az újdonsült idővonalon Jean Grey (Famke Janssen) a mai napig él és virul. Míg az X-Men: Az elsők az 1960-as, Az eljövendő múlt napjai az 1970-es, az X-Men: Apokalipszis cselekménye pedig az 1980-as években zajlik, Simon Kinberg producer szerint a következő film már a '90-es években játszódhat, feltehetően a legutóbbi adaptáció fiatal színészeivel. Ha hihetünk a híreknek, az új film címe X-Men: Supernova lesz, ami sokak szerint egy bizonyíték A Főnix halála "reboot"-jára. 

Múlt hónapban látott netvilágot a pletyka, miszerint az új mutánsmozi forgatása idén nyáron veheti kezdetét Montreal-ban, ahol az előző kettő munkálatai is zajlottak. A My Entertainment World az elmúlt napokban listázta a közelgő Új Mutánsok filmet, ami szintén a kanadai városban forog áprilistól, ám ezzel együtt a szóban forgó Supernova híre is felbukkant. Meglepődnénk, ha ilyen hirtelen a dolgok közepébe vágnának a hetedik X-Men kapcsán, de még mindig számtalan kiaknázatlan lehetőség van a franchise-ban, ami miatt örülünk a pozitív fejleményeknek. Bár a stúdió még nem tett közzé semmilyen hivatalos anyagot, reméljük, igazak a hírek az X-Men: Supernováról és a nyárra kitűzött forgatásról.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.