Hirdetés

X-Men: Kezdetek - Magneto törölve?!

|

Mélyen lesújtva vagyok kénytelen írni eme gyalázatos sorokat, hiszen a producer úr azt volt képes hangoztatni egy újságírónak, hogy az X-Men: First Class miatt valószínűleg elmarad a külön Magneto film.

Hirdetés

Arról mindannyian értesültünk már, hogy az X-Men: Kezdetek - Farkas sikere után borítékolták a második epizódot is, ugyanakkor velem együtt többen is fellélegeztek egy pozitív tényre: Magneto (Ian McKellen) is megkapja a maga eredettörténetét.

Az utolsó szájgörbülést kiváltó szóbeszéd arról szólt, hogy a First Class rendezője, Bryan Singer szerint alkotása felválthatja Magneto előlépését. Mostmár van egy frissített verzió is, ugyanis megszólalt a producer, Lauren Shuler Donner, aki azt közölte unott hangon a Magneto elkészülését illetően: "Nem. Valószínűleg nem lesz. Tudod, vannak belső viták ezt illetően, de nem hiszem, hogy összejön. A First Class, Deadpool, és a Farkas 2 mellett sok lenne még ez is."

A belső viták azért reménykedésre adhatnak okot, és más forrásokból is érkeztek a némileg nyugtatgató válaszok, hogy ne temessük teljesen a Magneto verziót, a rajongók pedig ne essenek kétségbe, még semmi sem veszett el (bár az is igaz, hogy az Ian McKellen/Magneto rajongók tesznek a ha és a talán lehetőségekre).

Ti hogy érzitek, jobb ma egy First Class, mint holnap egy Magneto? Szerintem nagyon nem. NAGYON NEM!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.