Hirdetés

Zach Braff benne lenne egy Dokik filmben

|

Az NBC ikonikus szitkomjának sztárja legutóbbi podcastjében fejtette ki ötletét.

Hirdetés

Aki imádja a televíziós szitkomokat, az bőséggel válogathat a legnépszerűbb és legfurcsább szériák között. Persze a leghíresebb még mindig a Jóbarátok, de mellette született több említésre méltó gyöngyszem is - mint például a Dokik. JD és Turk rezidens éveitől egészen orvossá/doktorrá válásukig követhettük végig a Szent Szív Kórház nem éppen mindennapi eseményeit. A Dokik egyszerre volt humoros, szórakoztató és néhol elgondolkodtató, szívszorító. A készítők nem estek abba a hibába, amibe a legtöbb szitkom rendre belesodródik, hogy könnyelmű poénokkal elbagatellizálta volna a komoly pillanatokat. A minap pedig a széria főszereplője, Zach Braff nyilatkozott egy esetleges jubileumi filmmel kapcsolatban.

 

Hirdetés

2010-ben ért véget a sorozat, és ha nem számítjuk a teljesen hasznavehetetlen utolsó, kilencedik évadot, akkor egy gyönyörű, emlékezetes lezárást is kapott. Zach Braff pedig a Fake Doctors, Real Friends podcast (amit sorozatbeli barátjával, Donald Faisonnal vezet) keretein belül mesélt arról, hogy szerinte nem pusztán össze kellene hozni a széria régi szereplőit egy jubileumi találkozóra, hanem akár még egy filmet is készíthetnének. A színész-rendező a Psych című sorozatot hozta fel példának, hiszen abból (is) sikerült két jó filmet kihozni (egyet 2017-ben, egyet pedig idén), így elmondása szerint a Dokikból miért ne lehetne.

"Erről már beszéltünk, rámutatva a Psych példájára, amiből két sikeres film is született. Nagyon jó lenne. Szerintem még számunkra is nagyon jó móka lenne egy ilyet összehozni. Csak rá kell vennünk a Disneyt és Bill Lawrence-t [a sorozat készítője], hogy belemenjenek. Szerintem mindez meg fog történni: ha csak a rajongókon múlik, biztosan."

- nyilatkozta Braff.

Habár ezek alapján semmilyen hivatalos megerősítést nem vonhatunk le, egy kis reménykeltő alapnak azért betudható. Ti mit szóltok, örülnétek egy Dokik filmnek vagy a kilencedik évad után abba kellene már hagyni ezt a történetet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.