Hirdetés

A koronavírus miatt a Jóbarátok visszatérésére is később kerül sor

|

Sajnos várnunk kell kedvenceink visszatérésére.

Hirdetés

Megvan a koronavírus okozta fejetlenség és elhalasztási-hullám következő áldozata: a korábban bejelentett Jóbarátok speciális, egész estés epizódot is eltolták határozatlan időre.

Hirdetés

Alig pár hete derült ki, hogy a májusban útjára induló HBO Max streaming szolgáltatóra tervezi a Warner újra összehozni kedvenceinket egy speciális beszélgetős műsor formájában, melyben a főszereplőket játszó színészek arról fognak mesélni, milyen érzés volt tíz éven át dolgozni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjain. A Variety értesülései szerint azonban a stúdió elnapolta a jövő héten kezdődő munkálatokat.

A Warner ezzel egyik legnagyobb HBO Max nyitócímnek szánt produkcióját veszítheti el, hiszen jelenleg bizonytalan, hogy meddig tart még a vírus terjedése, és hogy sikerül-e a májusi indulásig leforgatni a műsort. A stúdió ráadásul elképesztő összeget, 400 millió dollárt fizetett a Netflixnek a sorozat exkluzivitásáért, és bár a 10 évad azonnali elérhetőségét nem fenyegeti semmi, azért érthető módon szeretnék befektetésüket minél hamarabb megtéríteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.