Hirdetés

Kisebb szerepe lesz Zack Snydernek a DC filmek jövőjében?

|

Kiderült, hogy Zack Snyder marad-e a DC Bővített Univerzumát formáló alkotók között vagy búcsút int az általa beindított képregényes filmfolyamnak.

Hirdetés

Májusban Zack Snyder egy sajnálatos családi tragédia következtében úgy döntött, hogy kiszáll az Igazság Ligája hatralevő munkálataiból és helyette Joss Whedon lépett a rendezői székbe. Snyderrel együtt természetesen felesége, Deborah Snyder is félretette a képregényfilmeket, amelyeken producerként férjével együtt dolgozott.

Hirdetés

A páros távozása után lassacskán olyan pletykák kezdtek el napvilágot látni, amelyek azt sugallták, hogy már nem kívánnak visszatérni a DC Bővített Univerzumhoz sem filmkészítők, sem pedig tanácsadók formájában. A híresztelést most Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures elnöke cáfolta meg, aki a következőt nyilatkozta:

"Snyderék fontos részei maradnak a Warner Bros. családnak és aktívan részt vesznek a jövőbeli DC filmek készítésében, amihez az Igazság Ligáján végzett folyamatos kreatív felügyeletük is hozzátartozik. Izgatottak vagyunk a partnerségünk miatt és alig várjuk, hogy a jövőben is közösen dolgozhassunk."

Sokat köszönhetnek Zack Snydernek a DC filmek rajongói hiszen ő indította el a Bővített Univerzumot a 2013-as Acélemberrel. Az alapanyag ismerete és szeretete mindig is érezhető volt a filmjein, egyedül alkotásainak sötét tónusát illetően érték kemény kritikák munkáit. A stúdió immáron Geoff Johns felügyelete alatt szeretne ezen változtatni, így meggondolandó, hogy milyen mennyiségben tükrözik vissza a rendező egyedi stílusát a jövőben, de badarság lenne azt feltételezni, hogy Snyder csak sötét filmeket tud készíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.