Hirdetés

Zack Snyder mozgásban is megmutatta a fekete ruhás Supermant

|

Megmutatott egy rövid részletet a rendezői változatból.

Hirdetés

Zack Snyder az ígéretéhez híven nem érkezett üres kézzel a JusticeCon szombati beszélgetésére. Habár a múltkorihoz hasonlóan most is egy rövid részletet prezentált a direktor Az Igazság Ligája rendezői változatából, a mozikban látott vágásból ez is kimaradt, a kedvcsinálókból ugyanakkor emlékezhettek arra a jelenetre, amikor Alfred (Jeremy Irons) autószerelés közepette felfigyel valaki érkezésére.

Hirdetés

A részlet tanulsága szerint ez a valaki nem más, mint a Henry Cavill által megformált Superman, de nem ám a klasszikus kék-piros jelmezben, mint a moziváltozat kimaradt jelenetei között, hanem feketében. A részlet hossza fél perc sincs, azonban ez az első alkalom, hogy mozgásban is látható a halálból visszatért, kezdetben fekete ruhát viselő acélember.

Zack Snyder nem készült sok bejelentéssel a panelbeszélgetésre, inkább ígéreteket tett arra, hogy a DC augusztusban megrendezésre kerülő dedikált eseményén mi mindenre számíthatunk Az Igazság Ligája rendezői változatával kapcsolatban. Elmondása szerint ott kerül leleplezésre, hogy a Snyder Cut négyórás filmként, vagy hat részre bontott minisorozatként kerül majd a közönség elé, illetve a film hivatalos címe és első igazi kedvcsinálója is prezentálva lesz. Nem mellékesen határozottan jelezte, inkább tűzbe vetné az egészet, mint hogy felhasználjon bármit azokból a jelenetekből, amiket nem ő készített a filmhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.