Hirdetés

Zack Snyder nem köt kompromisszumokat Az Igazság Ligája rendezői változata kapcsán

|

Úgy néz ki, a stúdió egyáltalán nem szól bele a Snyder vágásba.

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén újabb információk láttak napvilágot a hosszú huzavona után májusban bejelentett Az Igazság Ligája rendezői változatáról, hiszen a rendező Zack Snyder a Verónak adott egy interjút, amelyben a film munkálatairól osztott meg néhány érdekességet. 

Hirdetés

Ezek alapján pedig kiderült, hogy Snydernek nem kellett semmiféle kompromisszumot kötnie a stúdióval, vagyis a végeredmény teljes mértékben az ő általa megálmodott film lesz majd - ahogyan arra a rajongók is vágynak régóta. Ezen kívül még az alábbi dolgokat árulta el: 

  • Steppenwolf az eredetileg megálmodott kinézetét kapja majd meg, feltehetően ami a Batman Superman ellenben is látható volt
  • Snyder már bőven dolgozik a film CGI-munkálatain
  • A Snyder vágás maximálisan az ő víziója alapján készül, mindenféle kompromisszumok nélkül
  • Valószínűleg még az augusztus 22-i DC FanDome esemény előtt kapunk egy új kedvcsinálót a filmhez
  • A filmben további Knightmare-jelenetek is lesznek majd, amikben Darkseid és Superman is szerepelni fognak
  • Kevin Costner is valószínűleg visszatér Jonathan Kent szerepében

A rendezői változat állítólag 20-30 millió dollárba kerül majd a stúdiónak, hogy a rendező eredeti vágását és vizuális látásmódját kellően meg tudja valósítani. A főszereplő színészek is várhatóan visszatérnek majd, hogy további párbeszédeket rögzítsenek, azonban új jeleneteket nem fognak forgatni velük. Az Igazság Ligája rendezői változata valamikor 2021-ben fog debütálni az HBO Max kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.