Hirdetés

Zoe Saldana szerint az Avatar folytatásait 8-9 hónapig forgatják majd

|

Zoe Saldana ismét Neytiri bőrébe fog bújni az Avatar folytatásaiban. A színésznő a forgatás kezdetéről beszélt kicsit.

Hirdetés

"James Cameron már az utolsó simításokat végzi a forgatókönyvön, és ha végez vele minden szereplő kapni fog egy hívást. Főként Los Angelesben fogunk forgatni, ami jócskán megkönnyíti majd a dolgom, tekinthve, hogy ott élek. Mivel egyszerre forgatjuk az összes részt, nagyjából nyolc vagy kilenc hónapos munka lesz befejezni mind a hármat."

Az új epizódokban visszatér még Sam Worthington, Stephen Lang és Sigourney Weaver az első részből. Az Avatar 2 2016 decemberében fog megjelenni, melyet 2017-ben a 3., 2018-ban pedig a 4. rész követ majd. Az eredeti film még továbbra is minden idők legnagyobb bevételével rendelkező alkotása, 2.782 milliárd dollárral.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.