Hirdetés

Zöld lámpás-napok

|

A Wondercon kedvéért minden évben körülbelül 40 000 ember gyűlik össze San Francisco belvárosában egy hatalmas sportcsarnokban, hogy három napon át arról tájékozódjanak, milyen újdonság várható a szuperhősök világában.

Hirdetés

Idén az első nap legfontosabb eseménye 2011 nyarának talán leglátványosabb, legakciódúsabb filmjéhez, a Zöld lámpás-hoz (Green Lantern, hazai bemutató: június) kapcsolódik. Április 1-jén délután négytől egy órán át autogramot osztogatnak a film sztárjai, Ryan Reynolds, Blake Lively, Mark Strong és Peter Sarsgaard, majd egy beszélgetésen kérdésekre válaszolnak, de a következő napok is a Zöld lámpás jegyében telnek: a filmrészletek vetítése, az animációs változat bemutatója és a színésztalálkozók mind a Zöld lámpás ünnepévé teszik az idei, 25. Wondercont.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.