Hirdetés

Zöld utat kapott a Szellemlovas 2!

|

Anno már megemlítettem, hogy a producerek némi problémákra hivatkozva nem tudnak belevágni a folytatásba. Úgy tűnik elhárultak a gondok, és a főszereplő kiléte is biztosra vehető!

Hirdetés

Hivatalosan kiérdemelte magának a címet is Szellemlovas 2, amely biztosan folytatás lesz, és The Spirit of Vengeance (szabad fordításban: A bosszú szelleme) projekt néven fut.

Menjünk szépen sorjában. A legtöbben (nyilván magamat is beleértve) arra kíváncsiak a folytatás készülését nyugtázva, hogy visszatér-e Nicolas Cage, mint Szellemlovas. Jó hír! Igen! A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy Cage aláírt a film főszerepére, és a Mark Neveldine-Brian Taylor rendezőpáros is gőzerővel az előkészületeken agyal. Valljuk be, Jonny Blaze szerepét másodszorra nem róhatnák másra, csakis Cage-re, hiszen az emberek megszokták már őt a mutatványos motoros képében, aki szabad idejében egy lángoló koponya és egy áll-leejtő chopper boldog tulajdonosa.

A forgatókönyvet David Goyer írja, de besegít benne a Flash Forward két szövegese is, Scott Gimple és Seth Hoffman. Megjelenésről, vagy a forgatás kezdetéről nem tudok újat mondani, de azt rebesgetik a mozi háza táján, hogy 3D-ben érkezhet... természetesen tessék szigorúan pletykának venni!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.