Hirdetés

Zombieland 2 - visszatérhet az eredeti szereplőgárda

|

Az írók szerint ennek csak anyagi természetű akadálya van.

Hirdetés

Mindenki megnyugodhat, aki annak idején rajongott a Zombielandért és már epekedve várta a következő installációt, ugyanis a második rész minden jel szerint sínen van. A Deadpoolért is felelős Rhett Reese és Paul Wernick írók szerint már folynak az előkészületek, és a stáb is jelezte visszatérési szándékát. 

Hirdetés

Az alkotók szerint a munka jól megy, de nem akadálymentesen. Így nyilatkoztak:

Az előkészületek folyamatban vannak. Igyekszünk haladni vele. Minden színész elolvasta a forgatókönyvet és nagyon tetszett nekik. Ruben Fleischer [a 2009-es film rendezője - a szerk.] már alá is írt. Most már csak a casttal kel leülni tárgyalni a büdzséről. Anno az első rész 20 millió dollárból készült, de a szereplők azóta már szupersztárokká váltak, úgyhogy a folytatás költségeit ehhez kell majd igazítani. Meg kell győzni a stúdiót, hogy úgy fizesse meg a színészeket, ahogy mostanában szokták őket, és ahogy megérdemlik.

De nem csak a színészek népszerűsége duzzadt az utóbbi időkben, hanem a Deadpool óta az írópárosé is, így a stúdiónak jóval mélyebbre kell nyúlni a zsebébe, mint legutóbb. Most már csak a Sony fejének meggyőzése van hátra, és elmondásuk alapján ebben nem ismernek kegyelmet:

Mostanában többször felkerestük őt és az őrületbe kergettük a filmmel. Ő már hallani sem akar a Zombielandről, de mi próbálunk nyomást gyakorolni rá, mint annak idején a Foxra a Deadpool esetén. Ebből nem engedünk. Nagyon meg akarjuk csinálni a Zombieland 2-t.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor adja be a Sony a derekát. Amíg ez nem történik meg, a cast visszatérésében sem lehetünk biztosak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.