Hirdetés

Lassan megvan Kábel a Deadpool 2-höz

|

A készítők szerint hamarosan véget ér a casting. De tényleg!

Hirdetés

Csapjunk is rögtön bele a lecsóba! Még tavaly márciusban adták hírül - tehát rögtön a Deadpool bemutatója után - hogy a 20th Century Fox tárgyalásokat folytat Michael Shannonnal Kábel szerepét illetően. Azzal a Michael Shannonnal, aki az Acélember legfőbb színészi pozitívuma volt, és aki legutóbb az Éjszakai ragadozókban brillírozott Oscar-jelölést érdemlően. Igen ám, de időpont egyeztetési problémák miatt a tárgyalások megszakadtak. Azóta pletyka szinten fél Hollywood szóba került (a legfrissebbről mindjárt lerántjuk a leplet), kezdve Stephen Langgel (Avatar, Vaksötét), egészen Pierce Brosnanen (90'-es évek James Bondja) át a legutóbb emlegetett, Stranger Thingsből ismert David Harbourig. Most pedig úgy fest, visszakerültünk a startvonalra.

Hirdetés

Ugyanis a THR értesülései szerint a Fox elsődleges jelöltje Shannon, őt követi Harbour, az a Kyle Chandler, akin állítólag a főszereplő Ryan Reynolds és az első rész rendezője Tim Miller összekülönbözött, majd ennek folyományaként utóbbi távozott is sosem volt komolyan versenyben. Csakhogy Shannonnal sem kezdődtek még újra a tárgyalások. Rhett Reese forgatókönyvíró szerint már nagyon-nagyon rövid a lista, de megnyugtatásul közölte:

A bejelentés már nagyon-nagyon közel van. A forgatás a következő hónapokban megkezdődik, a szereplők bejelentése pedig halálos iramban történik majd.

Emellett Reese szerint a Deadpool-Kábel páros adja a következő film gerincét, ami a két karakter közti ellentétre épül, így érthető, hogy nem megy egyszerűen a casting.

Ryan játssza Deadpoolt egy csipetnyi nőiességgel, ezzel szemben úgy vélem vicces lehet Kábel über-macsó mivolta. 

De hogy ne legyen elég a casting spekulációból, Jeff Sneider (ő hivatkozott belsős információkra, miszerint David S. Goyer rendezheti a Green Lantern Corps. filmet) egy cikkében bedobta a közösbe... (dobpergés) Brad Pitt nevét is. Ezt egyelőre semmi sem támasztja alá, ráadásul Pitt távol tartja magát a nagy franchise filmektől (ha csak az Ocean's-trilógiát nem számítjuk annak) és az őt érdeklő projektekre koncentrál inkább. Ugyanakkor Kábel szerepe jó pár évig biztos munkával is látná el a Deadpool és az X-Force mozikkal, ami révén a személyesebb projektekre jobban összpontosíthat, arról nem is beszélve, hogy az ő star-powerje mennyit dobna a filmen.

Aminek a forgatása nyáron kezdődik Vancouverben, David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) dirigálása alatt, a premier pedig valamikor jövőre esedékes. Ti Shannont, vagy Pittet látnátok szívesebben a szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.