Hirdetés

Állati poszterekkel parodizálja a Zootropolis az Oscar-esélyeseket

|

Milyenek lennének az Oscar-díjra jelölt filmek, ha a Zootrooplis - Állati nagy balhé világában jelentek volna meg? Ezzel a gondolattal játszottak el a Disney zseniális meséjének alkotói, a végeredmény pedig sirály lett. Mármint karaj. Vagyis állati szuper.

Hirdetés

Hamarosan mi is jelentkezünk majd a saját esélylatolgatásunkkal a következő Oscar kapcsán és készülünk egyéb meglepetésekre is az esemény kapcsán, addig is az alábbi plakátokkal tökéletesen hangolódhatunk a hónap végén megrendezésre kerülő gálára. 

Hirdetés

A Zootropolis készítői ugyanis megosztották a The Hollywood Reporterrel humoros vízióikat arról, hogy miként festenének 2016 körbedicsért filmjei akkor, ha az általuk megálmodott mese világában mutatták volna be őket a mozik. A paródiaposztereket Rich Moore és Byron Howard rendezők, valamint a forgatókönyvíró, Jared Bush készítették el az Oh My Disney-vel. A végeredmény zsenialitása magáért beszél, a mi kedvencünk a La La Lamb. Lapozzátok végig a galériánkat, ha szeretnétek pár kellemes másodpercet eltölteni: 

Melyik a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.