Hirdetés

Zseniális zeneszerzővel erősített a Thor negyedik része

|

A komponista tovább bővíti a képregényfilmes portfólióját.

Hirdetés

Nem feltétlen a legmeglepőbb, viszont mindenképpen örömteli az, hogy a Thor negyedik etapjának, azaz a Thor: Szerelem és mennydörgésnek a score-ját egy profi zeneszerző, Michael Giacchino szállítja nekünk. Ezt maga Giacchino jelentette be a saját Twitter-profilján egy jópofa gif társaságában. Így már határozottan rutinos rókának fog számítani ebben a műfajban és vélhetően a rajongók sem panaszkodhatnak majd az eredményt hallhatóan. 

Hirdetés

Giacchinónak immáron ez lesz az ötödik együttműködése a Marvel Filmes Univerzummal: a Doctor Strange című filmmel lépett be ebbe a "klubba", majd pedig jött a Pókember: Hazatérés, a Pókember: Idegenben, végül pedig az egy hét múlva mozikba kerülő Pókember: Nincs hazaút. 

Abból a szempontból mindenképp meglepő választásnak mondható, hogy Waititi előző Thor-filmjének a zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte és igencsak kellemes perceket okozott azoknak, akik kedvelik a nyolcvanas évek szintetizátor-orientáltságú zenéjét. Ehhez képest nyilvánvalóan más típusú zenét várhatunk majd Giacchinótól, de bízunk abban, hogy ugyanúgy, sikeresen kiszolgálja majd Waititi rendezői koncepcióját, ahogyan Mothersbaugh tette. 

Ahogy Giacchino munkásságát megnézzük, azt megállapíthatjuk, hogy az egyik legfoglalkoztatottabb zeneszerző, aki manapság tevékenykedik. Többek között a Jurassic World, a Star Trek-filmek, A hihetetlen család 1-2, A majmok bolygója: Háború, a Zootropolis, illetve az Agymanók című alkotások köthetők a nevéhez, és még csak pár nevet soroltunk fel a hasunkra csapva. Korábban Oscar-díjat is nyert, a Fel című animációs filmen való munkásságáért. Waititivel ez lesz a második munkája, az első a Jojo nyuszi című dramedy volt. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.