Hirdetés

Elégedetlen a Disney a Zsivány Egyessel?

|

A legújabb pletykák sezerint közel sem tetszik annyira a Disney-nek a Rogue One elkészített változata, mint remélnénk.

Hirdetés

Aggasztó hírek láttak napvilágot az idén decemberben esedékes Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettel kapcsolatban. Egy hírportál értesülései szerint (amelyik elsőként közölte az ifjú Han Solo személyét, jóval a hivatalos bejelentés előtt) a Disney vezetői cseppet sem elégedettek azzal, amit a rendező Gareth Edwards elkészített, ezért hatalmas utómunkálatokat terveznek júliusra.

Hirdetés

Az elkövetkező néhány évben december a Star Wars hónapja lesz, köszönhetően az új trilógiának és a számos spinoff filmnek. Azonban a Disney vélt bevételi dominanciája idén az ünnepek alatt veszélyben lehet az oldal szerint. A honlap beszámol arról, hogy ez nem az a tipikus utómunkálat lesz, ugyanis a Zsivány Egyes egyfajta válságban van, emiatt az utóforgatásra is hatalmas pénzt fognak áldozni. Az egyik forrás azt is elárulta, hogy a film egyszerűen elmarad Az ébredő erőtől, ezért dönthetett úgy a Disney, hogy kicsit visszafogja a rendezőt, és átformálják a már leforgatott filmet.

Ti mit gondoltok a hírről? Igaznak bizonyulhat? A Disney általában nem szokott mellélőni a nagy költségvetésű filmjeivel, ám lehet, hogy most tényleg pácban vannak? Mindenesetre az első előzetes nem ezt sugallta, de azért reméljük, ha van is baj, az nem ekkora.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.