Hirdetés

Zsivány Egyes - Han Solo és Hayden Christensen kimaradnak

|

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet alkotói elárulták, hogy mely két karakterre ne számítsunk a filmben.

Hirdetés

Napestig sorolhatnánk, hogy mely híres Star Wars karakterek maradnak ki a Zsivány Egyesből, hiszen a készítők igyekeznek egy olyan filmet elénk tárni, ami más szemszögből mutatja be a messzi-messzi galaxist. Ismerős arcokra azért még így is számíthatunk, hiszen Mon Mothma visszatér, és más szereplők cameoját is pletykálták már, Gareth Edwards rendező pedig most reagált a híresztelésekre.

Hirdetés

Nem túl régen, a Lucasfilm és a Disney hivatalosan bejelentették, hogy Alden Ehrenreich lesz az a szerencsés flótás, aki eljátszhatja a fiatal Han Solót, Harrison Ford ikonikus karakterének szóló mozijában. Sokan természetesen rögtön azon kezdtek el spekulálni, hogy az újdonsült csempész a Zsivány Egyesben mutatkozhat be elsőként. Ehhez hasonlóan, Darth Vaderrel kapcsolatban is felröppententek a pletykák, mikor kiderült, hogy benne lesz a filmben, és az előzmény trilógia rajongói (igen, ilyenek is vannak) kíváncsiak voltak, hogy Hayden Christensen visszatér-e valamilyen módon. Az ExtraTV-nek sikerült elkapnia Edwards-ot és a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedy-t, akik megválaszolták a felmerülő kérdéseket.

Edwards tehát világosan kijelentette, hogy "Han Solo nem lesz benne a filmben". Ennél egyértelműbb választ már nem fogunk kapni, ráadásul ugyanezt Kennedy is megerősítette, és egy másik pletykát is lelőtt közben.

Szóval biztosra vehetjük, hogy Hayden Christensen sem fog felbukkanni a Zsivány Egyesben, aminek a Star Wars univerzumban betöltött helyét pontosan leírta a Lucasfilm elnöke.

"Nagyon is szándékosan, az 'Egy új remény' felé tart a film, de mindezt teljesen új és különböző karakterekkel teszi, a története pedig kívül esik mindentől, amiről bárki tudhatna az 'Egy új remény' alapján."

Ezek a kérdések is tisztázódtak hát, és személy szerint úgy vélem, jobb is, ha nem ismerős szereplők bevonásával próbál nézőket vonzani a film, hanem egy különálló, és egyedi történettel rukkol elő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.