Hirdetés

Zsivány Egyes - tudj meg többet a Jedik szent bolygójáról, a Jedha-ról

|

A Lucasfilm új részleteket osztott meg a Zsivány Egyesben felbukkanó Jedi bolygóról.

Hirdetés

A Star Wars rajongók sok mindent megtudhattak a Zsivány Egyesről az elmúlt időszakban, és ahogyan közeledünk a decemberi premier felé, úgy érkezik egyre több izgalmas információ. Az előzményfilm elkalauzolja a nézőket egy Jedha nevű roppant különös bolygóra, amelyről most a Lucasfilm árult el néhány részletet.

Hirdetés

Gareth Edwards (Godzilla) rendezőtől megtudhattuk, hogy a Jedha egy szent hely a Jedik, és olyanok számára, akik hisznek az Erőben. Sokan zarándokolnak ide, emellett a bolygón egy különleges anyag is megtalálható, amiről egyelőre pontosan nem tudjuk mi az. A filmkészítő azt is elárulta, hogy Jyn Erso (Felicity Jones) és csapata azért látogatnak ide, hogy bővítsék egységüket.

Most a StarWars.com jóvoltából még többet megtudhattunk a Jedha-ról:

A Jedha egy kis sivatagos hold, amit az állandó tél fagyasztott be, és otthont nyújt az egyik első civilizációnak, ami felfedezte az Erő természetét. A Jedi Rend számára egykoron fontos világ most szent hely a galaxis minden pontjáról érkező zarándokok számára, akik spirituális útmutatást keresnek. Most, hogy a Birodalom uralja Jedha-t, a köztük és a Lázadók között elhúzódó harcok az idő koptatta utcákon folytatódnak.

Az előzetesek alapján az a legvalószínűbb, hogy ezen a bolygón fogunk találkozni  Donnie Yen karakterével, Chirrut Imwe-vel, aki habár nem Jedi, de követi az Erő útját. A Birodalom és a Lázadók közötti ellentétet figyelembe véve, az sem kizárható, hogy Saw Gerrera, akit Forest Whitaker alakít, szintén a Jedha-n fog felbukkanni.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Diego Luna, Alan Tudyk, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen és James Earl Jones.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.