Hirdetés

Ez lesz a Zsivány Egyes nyitánya?

|

A Star Wars Celebration eseményen debütált a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet lehetséges nyitánya, ami a már megszokott beúszó szöveg egy érdekes fordulattal.

Hirdetés

A Star Wars Celebration rendezvényen tegnap a Disney és a Lucasfilm az év végén érkező Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet című filmet is képviseltette, ahonnan kaptunk egy csodálatos új posztert és egy videót a kulisszák mögül, amiket ide kattintva szemrevételezhettek. Habár az előzetesre sajnos még várnunk kell egy kicsit, némi érdekes videóanyaggal már tudunk szolgálni számotokra. 

Hirdetés
 

A várva várt második ízelítő érkezésééig itt van az első Star Wars spin-off lehetséges nyitánya, amivel maga a tegnapi prezentáció is kezdetét vette. Ez a mára már hagyományossá vált sárga színnel kiemelt beúszó szöveg, pontosan az, amivel az Új Remény indít - a felirat szépen halad a jól megszokott módon, de hirtelen megszakad az egész, és óriási káosz lesz hallható. Nincs megerősítve, hogy valóban ez lehet-e majd a film nyitánya, de ha mégis ezt használnák a végső vágásban, biztosak vagyunk benne, a Disney egy panaszt sem hallana. A zseniális képkockákat a hír felett máris megtekinthetitek. Ti mit gondoltok? Örülnétek, ha ezt látnánk december 15-én, amikor ott ülünk a Zsivány Egyes bemutatóján?

A Gareth Edwards  rendezte Zsivány Egyes egy csapatnyi lázadó történetét meséli el, akiknek az a küldetésük, hogy megszerezzék a Halálcsillag tervrajzait. A főszerepekben  Felicity Jones, Mads Mikklesen, Diego Luna, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Forest Whitaker és Ben Mendelsohn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.