Hirdetés

Rengeteg kép érkezett a Zsivány Egyeshez

|

Az Entertainment Weekly-nek hála egy rakat képen csodálhatjuk meg a Zsivány Egyes néhány szereplőjét.

Hirdetés

Ez a hét sem telhetett el Star Wars nélkül. Szerdán szinte hivatalossá vált, hogy a decemberben érkező Star Wars spin-off epizódban, a Zsivány Egyesben visszatér a messzi-messzi galaxis legikonikusabb karaktere, ma pedig az EW-nek köszönhetően egy jó nagy adag képgyűjteménnyel lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

A képeken szemügyre vehetjük a rohamosztagosokat, akik ugyebár az eredeti trilógiában is viselt páncéljukban fognak tisztelegni, feltűnnek a bad-ass deathtrooperek is valamint a főbb karakterekről is kaptunk képeket. 


A Zsivány Egyes december 16-án nyit a mozikban, főbb szerepekben pedig Diego Luna, Forest Whitaker, Felicity Jones, Alan Tudyk, Riz Ahmed és Mads Mikkelsen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.