Hirdetés

Megvan milyen hosszú lesz a Zsivány Egyes

|

Kiderült hány perces lesz a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónap múlva mozikba kerül a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, a legutóbbi előzetest követően pedig nehezebb kivárni ezt a rövid időt, mint valaha. A filmből túlságosan sok új jelenetet valószínűleg már nem fogunk látni a premierig, hiszen a nemrég bemutatott trailer elméletileg az utolsó volt, viszont érdekes újdonságokról napról-napra beszámolhatunk. Most a film játékidejének hossza derült ki.

Hirdetés

Making Star Wars futott bele egy ausztráliai mozilánc listájába, amelyen a Zsivány Egyes hosszát 133 percesnek, azaz 2 órásnak és 13 percesnek jelölték. Ha az információ megbízható, akkor az új Star Wars film 5 perccel lesz rövidebb a tavalyi Ébredő Erőnél, aminek szalagja 138 percnél akadt meg. Néhány rajongó túl kevésnek tartja ezt a játékidőt, mondván ez nem elég hosszú ahhoz, hogy kellően bemutassák az előzményeket, míg mások meg vannak elégedve vele és kifejezetten örülnek annak, hogy nem egy újabb túlnyújtott blockbusterre kell beülniük.

A hírt egyelőre sem a Lucasfilm, sem pedig a Disney Pictures nem erősítette meg. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet lesz az első darabja annak a három szóló filmnek, ami elkanyarodik a fő cselekményszáltól. A Gareth Edwards rendezésében készült alkotás 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Ti megvagytok elégedve a játékidővel, vagy keveslitek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.