Hirdetés

3 in 1: X-Men Trilógia – Kritika

|

Ha már a mutánsok ismét az életükért küzdenek a mozivásznakon, akkor most végig vesszük a klasszikus trilógia epizódjait. Már aki hajlamos trilógiaként gondolni rá.

Hirdetés

A 2000-ben indult és sikerre vitt X-Men széria nélkül mára nem uralkodott volna el Hollywoodban az a fajta képregényadaptációktól való függés, mint ami napjainkra jellemzővé vált. Ezért persze lehet ezeket a filmeket gyűlölni, vagy a vicceskedő (szín tisztán) Marvel filmekhez képest túl komornak titulálni, csak nem érdemes. Ugyanis ténylegesen az X-Men filmek bizonyították be (Batman ide, Superman oda), mind a stúdiófőnököknek, mind a nézőknek, hogy a kis színes füzetekben szereplő történetek és karakterek a legkevésbé sem a gyerekeknek valóak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.