Hirdetés

8 film, ami érdekelhet 2018. júniusában

|

A nyári szabadidő beköszöntével tökéletes időtöltés betérni a mozikba egy-egy filmre, főleg most júniusban, mikor dinóktól kezdve horrorokon át börtönből szabadulós filmig bezárólag akad minden.

Hirdetés

Nincs is jobb a nyári kánikulában, mint a mozik légkondicionált termében eldőlni és megnézni valami szórakoztató filmet. Összeszedtük számotokra a júniusi premiereket, amik közül egyik-másik biztos felkelti majd az érdeklődéseteket.

Hirdetés

Jurassic World: Bukott birodalom - június 7.

A hónap elején máris elszabadulnak a vérszomjas dínók a vásznon, hiszen érkezik a Jurassic World folytatása, a Bukott birodalom. A szigetre való visszatérésről eddig csupa jókat hallani az első reakciók alapján, amik egy brutális, de szórakoztató filmet vázolnak fel. És Jeff Goldblum is visszatér a Chris Pratt-Bryce Dallas Howard páros mellett, szóval bizakodunk. 

Ocean's 8: Az évszázad átverése - június 7.

Hetedikén érkezik az Ocean's-filmek női verziója is, amiben olyan nagy nevek tűnnek fel, és reményeink szerint viszik el a hátukon a filmet, mint Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter. Kiderül majd, hogy a másik nem képviselői is értenek-e olyan jól a profin megtervezett rablásokhoz, mint George Clooney csapata.

Örökség - június 7.

A januári Sundance Filmfesztiválon mutatták be az itthon Örökség címen futó horrort, Ari Aster első filmjét, amiről azóta kizárólag szuperlatívuszokat zeng a külföldi sajtó. A minőségi horroroknak mindig örülünk, és reméljük az Örökség valóban egy kiemelkedő darabja lesz a zsánernek, nem pedig egy megszokott, kommersz szellemes sztori.

Gotti - június 14.

John Travolta egy igazán jónak ígérkező gengszterfilmben tűnik fel nemsokára, amiben nem mást alakít majd, mint a híres gengsztert, John Gottit, kinek egész életútját elmeséli a film. Az előzetesből is érződik, hogy Travolta alakításán fog majd állni, avagy bukni a film, de reméljük, a stáblista gördülésénél kijelenthetjük, hogy tud még a színész, ha belead mindent.

Felelsz vagy mersz - június 21.

Az örökség után két héttel még egy horror telepszik ránk a termek sötétjében, ami a felelsz vagy mersz tinijáték koncepcióját csavarja ki, hiszen főhőseinkre valamilyen átok ragad, ami miatt folyamatosan a felelsz, vagy mersz játékkal kell szembesülniük a mindennapokban. Ha nem döntenek, és válaszolnak őszintén a kérdésre, vagy teszik meg, amit meg kell tenni, ott helyben meghalnak.

Kszi, Simon - június 21.

Az idehaza eléggé megkésve (bár ahogy a mondás tartja, jobb később, mint soha), de mégiscsak bemutatásra kerül a Kszi, Simon, ami egy igazán elbűvölő és szórakoztató coming of age film Nick Robinson főszereplésével, amiről még áprilisban zengtünk ódákat.

Szupercella 2: Hades - június 28.

A hónap végéről még említsük meg Sylvester Stallone börtönből szabadulós akciófilmjét, amitől nem várunk, és nem is érdemes megváltást várni, ahogy már az első rész is egy hibái és B filmes bugyutasága ellenére szerethető darab volt, lehet így lesz ez a folytatással is.

Sicario 2: A zsoldos - június 28.

Végül ne feledkezzünk el a Sicaro következő részéről sem, hiszen Denis Villeneuve 2015-ös filmje egy igazi meglepetés volt, aminek folytatásában visszatér Josh Brolin és Benicio Del Toro, a két CIA ügynök, hogy a legkevésbé sem tiszta módszerekkel szálljanak szembe a drogkartellek katonáival.

További premierek (a változtatás joga fenntartva):

A naplemente ragyogása (Radiance) - június 7.
Egy fantasztikus nő (A Fantastic Woman) - június 7.
Szerelembe gurulva (Rolling to You) - június 7.
Az élet napos oldala (Solsidan) - június 14.
Kutyaparádé (Show Dogs) - június 14.
Túl szexi lány (I Feel Pretty) - június 14.
Vissza a gyökerekhez (La ch'tite famille) - június 14.
Merülés a szerelembe (Submergence) - június 21.
Nem vagyok sorozatgyilkos (I Am Not a Serial Killer) - június 28.

Ezek voltak a kiemelt júniusi filmek, a teljes 2018-as premiernaptárunkat pedig a linken keresztül böngészhetitek át. Van olyan a felhozatalban, amit mindenképp moziban fogtok megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.