Hirdetés

A berni követ - Ismertető

|

Ötvenhat után pár évvel két férfi újra felveszi a harcot az ellenséggel. Túszejtős thriller magyar módra, ahol nem fogsz kínosan felnevetni a dialógusokon és a színészek játékán.

Hirdetés

Magyar thriller? Ugyan már! Éppenhogy kihevertük a Halálkeringő által okozott lelki töréseket (idézzük fel: Dobó Kata kemény, Kern András lebilincselve), máris le akarnak a torkunkon nyomni egy újabb zsánerpróbálkozást? Biztos, hogy egészséges ez? Ráadásul pont egy történelmi kontextusba helyezett történettel szeretnének levenni minket a lábunkról? És...tv-re készül? Papírízű, élettelen dialógusok, kínosan magyar helyzetek és béna akciók.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.