Hirdetés

Amerika Kapitány – A Tél Katonája: Ilyen lesz a szinkron

|

Közeleg a tél… katonája. Eme mondat nem csak egy gyenge szóvicc akart lenni, mivel szinkron ügyileg valóban van némi áthallás a Marvel Filmes Univerzum és Westeros között.

Hirdetés

A néhány évvel ezelőtti tendenciával ellentétben manapság már alig találni olyan filmet a mozik kínálatában, amit ne szinkronizálnának le, de a Marvel filmek (és itt most Vasember első kalandjára gondolok elsősorban) már a kezdetektől fogva szinkronizálva kerülnek forgalmazásba, és ahogy a filmek biztosra mennek, úgy a szinkronrendezők is. Ha azonban lehet hinni a híreknek Amerika Kapitány második kalandja már sokkal bevállalósabb (nálunk 16-os karikával megy majd), ez pedig a szinkronban is megmutatkozik. Legalábbis egy valakinél.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.