Hirdetés

Az eljövendő múlt sárkányai – Filmzene

|

Az elmúlt hónapok nemcsak szórakoztató filmekben voltak gazdagok, hanem remekebbnél remekebb filmzenékben is, amik egy része már most jó eséllyel indul „Az év legjobbja” címéért… vagy a legrosszabbért.

Hirdetés

Egyre szembetűnőbb, hogy a nagy stúdiók már nem nyárra, vagy télre időzítik a legnagyobb bemutatóikat, hanem tavaszra, és ez – a rovat nevéből értelemszerűen következik – a legnevesebb filmzeneszerzők csatasorba állításával is jár. Az pedig már most kijelenthető, hogy a filmzenei felhozatal magasan veri a tavalyit, éppen ezért a bőség zavarával kellett küzdenem, amikor a jelenlegi összeállítást készítettem, ennél fogva van ami egy elejtett félmondatnál többet nem ért, viszont Jackman, Zimmer, Desplat, Ottman, Newton Howard, Powell vagy Jablonsky szerzeményeinek kijárt a minél magasabb karakterszám.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.