Hirdetés

Crossing Lines: kezd a második évad és beszélgetés William Fichtnerrel

|

Hamarosan indul a Crossing Lines – Határtalanul újabb évada az AXN műsorán, ennek örömére pedig a csatorna nem kisebb névvel reklámozta az új évad első részét, mint magával a főszereplővel.

Hirdetés

Wlliam Fichtner az a színész, akit arcról általában mindenki ismer, de ha nevén kellene nevezni, akkor már bajban lennének a legtöbben. Pedig olyan filmekben játszott, mint a Szemtől szemben (és abbéli szerepe előtti tisztelgésként feltűnt A Sötét Lovagban is), az Armageddonban, vagy Ridley Scott A sólyom végveszélyben című klasszikusában, de tavaly ő tört borsot Johnny Deppék orra alá A magányos lovasban és kulcsszerepe volt az Elysiumban is. Emellett a sorozatok világa sem ismeretlen a számára, hiszen ő üldözte Scofieldékat (A szökés) és egy kisváros idegeninváziójában (Rejtélyek városa) is döntő szerepe volt. A Crossing Lines - Határtalanulban pedig második évada nemzetközi bűnözőket üldöz, és ennek kapcsán most Budapestre is ellátogatott.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.