Hirdetés

Egy néma őr, egy éber védelmező, egy sötét lovag – Filmzene

|

Most, hogy befejezte röptét a denevér, ideje, hogy alámerüljünk Gotham városának sötét, drámai, ugyanakkor minőségi zenéinek világában.

Hirdetés

A Denevérembernek már Tim Burton ’89-es klasszikusa előtt is voltak mozgóképes interpretációi, de ezek jobbára kimerültek még a 40’-es években, a mozikban a filmek előtt vetített, mindig a csúcsponton félbeszakított kis történetekben, vagy a 60’-as évek kultikusan gagyi sorozatában. Burton filmjének sikerében – és az azt követőkében – meghatározóan fontos szerepet töltött be a zene. Danny Elfman, Elliot Goldenthal, Hans Zimmer és James Newton Howard mind hozzá tették a magukét a sötét lovag legendájához, nem is akárhogy.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.