Hirdetés

Gigászi évértékelő 2013 – TomPowell

|

A tavalyihoz hasonlóan most is kitettem magamért – már ami a mozizást illeti – ezért igyekeztem minél alaposabb lenni az összegzés tekintetében is.

Hirdetés

Persze most is becsúszott pár film, amelyet sehogy sem sikerült még pótolnom (pl. Philomena, Adéle, Frances Ha), amik nagy valószínűséggel átrendezték volna az évösszegzőmet. Annak az évnek az összegzését, amelynél eljutottam arra a szintre, hogy az agyonmarketingelt stúdiófilmektől besokalltam, és így inkább a kisebb, csendesebb filmek (valamint sorozatok) felé fordultam. Előbbieknek jórészt lényegesen nagyobb volt a füstje, mint a lángja, míg utóbbiak nemcsak hozták azt a bizonyos minőséget, amit előzetesen elvártam tőlük (ami alapvetően nem volt sok: szórakoztasson a kategóriáján belül), hanem sokszor felül is múlták azokat. Épp ezért tartom, hogy 2013 – főleg 2012-höz viszonyítva – lényegesen gyengébb volt filmes szempontból, de remélem, hogy ez csak egy kisebb bukkanó volt, és a 2014-es esztendő sokkal jobban megfelel majd (évről évre lanyhuló) elvárásaimnak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.