Hirdetés

Gimli szerint a gépek elveszik a munkád - John Rhys-Daviesszel interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

A Gyűrűk Ura Gimlijét játszó legendás színész nem csupán a rendezvényen csillogtatta meg választékos stílusát, hanem a kameránk előtt is.

Hirdetés

Lezajlott az első Budapest Comic Con, amely hatalmas élmény volt nekünk, szervezőknek, és a visszajelzések alapján a látogatóknak is, köszönhetően többek között annak, hogy az eseményre meghívott külföldi sztárvendégek egytől-egyig parádés hangulatban voltak. Mind közül azonban a Comic Con veterán, John Rhys-Davies vitte a prímet, aki a sima beszélgetéssel szakítva egyszemélyes műsort adott, méghozzá leballagva a közönség soraiba, és a hallgatóságot faggatva. 

Hirdetés

Ám az A Gyűrűk Ura és Az elveszett frigyláda fosztogatói filmekből, valamint a Sliders sorozatból is ismert zseniális színész nemcsak a panelbeszélgetés során bizonyította, hogy milyen éleslátó és bölcs, hanem a Puliwoodnak adott exkluzív interjújában is megcsillogtatta elképesztő tájékozottságát. John Rhys-Davies a kollégánknak, Andersen Dávidnak nyilatkozva elmondta többek között a Comic Conokkal kapcsolatos meglátásait, beszélt a technológia fejlődéséről és az emberi munkaerő kiszorulásáról, valamint arról is, hogy még sokáig szeretne tevékenykedni. 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.