Hirdetés

Godzilla - Interjú a film magyar animátorával

|

Még csak pár éve van a szakmában, de máris a legnagyobb hollywoodi produkciók animációiért felel. És a legnagyobbat a Godzilla esetében szó szerint is vehetjük. Interjú Török Attilával.

Hirdetés

A Double Negative egyike az álomgyár viszonylag fiatal (1998-as alapítású) vizuális effektus cégeinek, amelynek paradox módon Londonban és Szingapúrban vannak kirendeltségei. Többek között olyan filmek tűz, víz és köd effektjeiért feleltek az elmúlt években, mint például Az Acélember, Az Éhezők Viadala: Futótűz, vagy az utolsó két Harry Potter és az Eredet. Utóbbiakért BAFTA, Christopher Nolan sci-fijéért pedig az Oscar-díjat is megkapták. Itt dolgozik FX Technical-Directorként a mindössze 25 éves Török Attila, akit az új munkája, a Godzilla kapcsán kérdeztük szakmáról, filmekről, valamint, hogy miképp látja a technika ez irányú fejlődését.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.