Hirdetés

Grand 300 - Filmzene

|

Az egy ideje már halódó zenei rovatunkba ezúttal új életet lehelünk és az elmúlt időszak aláfestéseit vesszük górcső alá.

Hirdetés

Az oka annak, hogy régen jelentkezett ez a rovat annyi, hogy a franchise-ok zenei kitaglalása – noha hálás feladat – egy idő után monotonná válik, vagy túl nagy időráfordítást igényel (pl. a James Bond filmek zenéi), és sok értékelhető zenére vagy komponistára csak az évértékeléskor tudok kitérni. Ezért szabályos időközönként igyekszem kielemezni a legfrissebb filmzenéket, feltéve ha a filmhez is volt szerencsém. Részben ebből kifolyólag se keressétek Hans Zimmer és Rupert Gregson-Williams a Téli meséhez szerzett szerzeményét, ahogy Junkie XL A beavatottját se, arról nem is beszélve, hogy így is a bőség zavarával kellett küzdenem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.