Hirdetés

Hallatlan 2013 – Filmzene

|

Ismét eltelt egy újabb év, Hollywoodban pedig a filmzene tovább hígult, ezzel még inkább megszüntetve művészi vénáját.

Hirdetés

A 2013-as filmzenék részben jól leképezik a filmes termést: várva-várt megjelenések, amik végül az „oké elmegy”, vagy a „piszkosul szórakoztató, de semmi extra” szintet hozták. Bizonyos szempontból viszont tragikus volt ez az esztendő, mivel hosszú évek óta összegzem filmzenei élményeimet, de olyan még nem fordult elő, hogy egy ranglistát ne tudtam volna összeállítani, még a katasztrofális 2009-es évben sem (abban az évben is meglepő szimbiózisban mozogtak együtt a filmek és a zenék). Lehet, hogy az én elvárásaim nőttek meg (amire az elmúlt évek zenei termése némiképp rá is szolgált), miközben a szakma tovább hígult és alább kellett volna adnom, de lehet, hogy ez csak egy ilyen év volt. Minden esetre, noha most is volt miből válogatni, félek, ezeket az albumokat nem fogom évek múlva is előrángatni, ami remélem a 2014-es esztendőről nem mondható el.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.