Hirdetés

Ismét egy Marvel kvízzel várunk titeket!

|

Újfent visszatérünk a szuperhősök világába, hogy egy minden eddiginél ütősebb eseményen tegyük próbára a rajongók tudását és képességeit. Érdemes lesz játszani, hiszen nem csak dicsőség vár a nyertesekre.

Hirdetés

Lehangoló belegondolni, hogy 2019 végén tartottuk meg az utolsó élő kvízünket (akkor Star Wars témában), amelyen az arról készült feljegyzések, na meg az eseményen készült fotók tanúsága szerint elképesztő hangulat uralkodott, viszont azt követően a koronavírus-járvány miatt másfél évig nem találkozhattunk, csupán online bejegyzések formájában. A törvénybeli enyhítéseknek és új helyszínünk tulajdonságainak köszönhetően azonban ismét biztonságban összegyűlhetünk, hogy egy eposzokba illő kvízzel ünnepeljük meg a legújabb Marvel film, a Fekete Özvegy premierjét. 

Hirdetés

Kvízünk otthona ezúttal a kellemesen hűs, tágas és saját levegőztetőrendszerrel felszerelt geek-paradicsom, az Enter Bar lesz, ahová olyan lelkes csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretnék próbára tenni a tudásukat a Marvel Filmes Univerzum eddig megjelent alkotásaiból. Akkor is érdemes eljönni, ha korábban már voltatok ilyenen, mivel különleges feladatokkal is készülünk.

Bár a részvételhez szükség lesz védettségi igazolványra is, azonban megéri egy este erejéig velünk tartani, hiszen egyrészt találkozhattok egy rakás S-fejjel, másrészt értékes nyereményekkel távozhattok (amiket többek között a Sugár Mozi, a Cenega és a PC World biztosít). Ráadásul megkóstolhatjátok a Puliwood saját koktélját, a PuliColádát is, amiből van alkoholos és alkoholmentes verzió is. Gyertek, nagyon jó lesz!

Facebook esemény: Ide kattintva
Kezdés: 2021. július 3., szombat, 17:00 (16:30-tól gyülekező) 
Helyszín: Enter Bar (1111, Budapest, Lágymányosi utca 9.)
FONTOS! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Facebook eseménynél tudtok csapatnévvel és létszámmal (minimum 2, maximum 4 fő). A játékosoknak szüksége lesz védettségi igazolványra és maszkra (az asztalnál ülve nem). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.