Hirdetés

Jégkorszaki szakik – Filmzene

|

Odakint akkora hőség van, hogy már az is megolvad, aminek nem kéne, tehát ha máshogy nem, legalább a zenék terén hűsöljünk egy jót.

Hirdetés

A Jégkorszak széria immár a negyedik részénél tart és szerencsére nem úgy fest, mint ami egyhamar kifulladna, és részben ugyanez mondható el a filmek zenéjéről is. A 2002-ben a mozikba bepattogó Motkány – vagy Scrat, kinek hogy tetszik – és társai, Manny a morcos mamut, Diego, a macsó kardfogú tigris, és Sid, a dumagép lajhár kalandjainak aláfestését első ízben David Newman látta el, a 2006-os folytatás óta azonban az animációs filmzenék királyának is nyugodt szívvel nevezhető John Powell látja el ezt a tisztséget. Lássuk milyen munkát végeztek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.