Hirdetés

Jóravaló feleség - Ismertető

|

Mit tegyünk, ha életünk csendben és folyamatosan csúszna a szakadék felé és már nincs semmi, ami kapaszkodót nyújtana? Miguel Arteta filmje egy idejekorán házasodott asszony példáján keresztül igyekszik szemléltetni a problémát

Hirdetés

Nem tudom mennyire vagyok egyedül ezzel, de én eddig abban a hitben éltem, hogy Jennifer Aniston nem minősül túl jó színésznőnek. Ez így elég sarkos kijelentés, azt elismerem, ahogy azt is, hogy szerettem őt a Jóbarátok-ban, de könyörgöm, az mégiscsak sorozat volt, gondoljunk csak Kyle McLachlan-re, a Twin Peaks-en kívül max. a Tűz, jöjj velem című Lynch-opuszban nyújtott maradandó és zseniális alakítást. Aniston nevéhez eddig inkább a butus szőke lány karakterét kötöttem, olyan színésznőnek láttam, akinek nem érdemes túl mély szerepeket adni, mert félő, hogy nem tud majd megbírkózni a kihívással. Most bevallhatom, hogy életemben másodjára kellemeset csalódtam benne (az első alkalom a Hivatali patkányok volt, de ott csak egy szerencsés véletlennek tudtam be, hogy jó alakítást nyújtott), és szánom-bánom az iránta való eddigi érzéseimet. Jennifer, Te igenis jó színésznő vagy! Vagy legalábbis 2002-ben mindenképp az voltál, merthogy ekkorra datálható ez a film.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.