Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a Fűrész-filmeket?

|

John Kramer visszatérése alkalmából egy csapdákkal, fordulatokkal és persze kérdésekkel teli kvízt állítottunk össze nektek.

Hirdetés

Helló, Puliwood olvasók! Lenne itt egy kis játék…

Sokan azt gondolják, hogy egy filmes tematikus kvízt kitölteni gyerekjáték. Azt hiszik, ez magától értetődik. Közületek is vannak ilyen felfogásúak - de már nem sokáig. Most egy esélyt kínálunk mindnyájatoknak, hogy megbecsüljétek a jó kvízeket és maximális pontszámot érjetek el rajtuk, még akkor is, ha eleve beletörődve indultok neki.

Hirdetés

Alább egy 10+1 nektek szegezett kérdésből álló kvízt találtok. Lesznek benne egyszerű részek, de gondolkodós szegmensek is. Ezeknél muszáj lesz átgondolnotok a választ, hogy ezzel nyerhessetek megbocsátást, ha meg szeretnétek tisztítani a lelketeket a hazugságoktól, amik ide juttattak titeket. De ne feledjétek, a helyes válaszok mindig ott lesznek a szemetek előtt. Éltek vagy haltok. Ezt ti döntitek el.

Kezdődjék hát a játék!

Gratulálunk! Túléltétek a játékot - de milyen áron? Osszátok meg az elért eredményeteket a kommentekben, és ne felejtsétek el megírni azt sem, hogy melyik a kedvenc Fűrész-filmetek a tíz közül.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.