Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a horrorfilmeket?

|

A sugárban hányó Linda Blairtől kezdve, a hokimaszkos mészároson át, egészen a Warren házaspárig ismered a horrorműfajt? Most próbára teheted a tudásod.

Hirdetés

Horrorra mindig van kereslet. Könnyű és olcsó műfaj, ám maradandót nehéz alkotni benne. A zsáner nagy múltra tekint vissza, első képviselője a George Méliés által jegyzett Le Manoir du diable című rövidfilm volt 1896-ban. Az azóta eltelt több mint 120 évben láttunk már mindent, a hátborzongatótól a vérgőzösig. A horrort sokszor alábecsülik, pedig rengeteg lehetőség rejlik benne történetmesélési szempontból is. Kismillió szubzsánere létezik, elég csak a slasherre, a found-footage-re vagy akár a pszichológiai darabokra gondolni.

Hirdetés

A Démonok között franchise a jelenlegi kommersz horror legnagyobb zászlóshajója. Az ördög kényszerített című harmadik felvonás remek apropónak bizonyult egy tematikus kvízhez, úgyhogy most próbára tehetitek a tudásotokat ebben a borzongató műfajban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.