Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a Vissza a jövőbe-trilógiát?

|

Lássuk, mennyire ismeritek a Vissza a jövőbe-trilógiát!

Hirdetés

Sokunk kedvenc filmjei közé tartoznak a Vissza a jövőbe-filmek. Részben végtelenül szimpatikus főhőse, részben a koncepciója, a szíve-lelke miatt. És nem kis részben amiatt a Christopher Lloyd miatt, aki Marty-t és minket is bevezetett az időutazás rejtelmeibe (és akit a filmkedvelők olyan klasszikusokból ismerhetnek még többek között, mint az Addams Family-filmek, a Roger nyúl a pácban, a Száll a kakukk fészkére és A postás mindig kétszer csenget).

A habókos, szórakozott professzor Dokiként Lloyd már külleme alapján is ikonikussá vált, jellegzetes, túlhúzott arcjátéka, előadásmódja pedig még rátett egy jó nagy lapáttal.

Hirdetés

Most, hogy betöltötte a 85. születésnapját, mi mással is ünnepelhetnénk meg, mint egy kiadós kvízzel, aminek kérdéseit kitöltve letesztelhetitek, mennyire ismeritek leghíresebb munkáját, a Vissza a jövőbe-trilógiát. Időutazásra fel tehát és ne feledjétek: ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra!

Mint mindig, úgy most is várjuk kommentben az elért pontszámokat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.