Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a felnőtt animációs sorozatokat?

|

Egy újabb online kvízzel jelentkezünk, hogy még karantén idején is össze lehessen mérni a tudásunkat.

Hirdetés

Ha nem lenne vírus és karantén, akkor már rég jelentkeztünk volna egy újabb tematikus kvízzel, amit még egy múltkori szavazás alapján a felnőtt animációs sorozatokból (Rick & Morty, Family Guy, South Park stb.) tartottunk volna. Ám a krach beütött, mindenki az otthonába kényszerült, és sokáig úgy festett a dolog, hogy ezt a kvízt jegelni fogjuk. Ám a múltkori Rick & Morty kérdéseket nagyon szerettétek, és emiatt gondoltuk azt, hogy kissé átalakítva, online felületre tervezve mégis kiadjuk az új kvízünket. Nyilvánvalóan csak ABCD választós kérdéseket (szám szerint 25 darabot) adtunk meg a könnyebb kezelhetőség érdekében.

 

Hirdetés

A kvízt pontosan itt alább tudjátok elkezdeni. Mindenkinek jó szórakozást szeretnénk kívánni!

 Loading...

Az eredményeteket, valamint az egyéb észrevételeteket mindenképp osszátok meg velünk és egymással is, illetve ha szeretnétek még ilyen online-ra készített kvízeket látni, azt is jelezzétek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.